Betalingen

 

SISOW waarborgt uw veiligheid met een veilige SSL-verbinding. SISOW is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende payment service provider (PSP) in de Benelux.

Uw transacties vinden plaats via een veilige SSL verbinding. Zo bent u vertrouwd en veilig online aan het winkelen. Ook vanuit het buitenland vinden uw betalingen plaats via een veilige SSL verbinding.

Bekijk voor meer informatie over SISOW op de website www.sisow.nl

 

IDEAL

 

De meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Snel en gemakkelijk afrekenen in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Als u gebruik maakt van internetbankieren kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.Bestellingen die afgerekend worden met iDeal, worden direct verzonden.

 

MisterCash

 

Ook Belgische klanten kunnen vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Ook bestellingen die afgerekend worden met MisterCash worden direct verzonden.

 

DIRECTebanking

 

DIRECTebanking is de direct-betaalmethode met TÜV-certificaat en door de TÜV gekeurde transactieveiligheid. DIRECTebanking is ontwikkeld door de Payment Network AG. Er kunnen realtime, gegarandeerde banktransacties afgehandeld worden in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, en Engeland.Het betaalsysteem werkt vergelijkbaar als iDEAL. Na de transactie wordt het bedrag direct bijgeschreven op uw MultiSafepay-account. Op de website van DIRECTebanking kunt u meer lezen over deze betaalmethode.

 

Creditcards/PayPal

 

Creditcardbetalingen worden afgehandeld via PayPal. U heeft echter geen PayPal account nodig om met uw creditcard af te kunnen rekenen. Heeft u wel een PayPal account? Natuurlijk kunt u dan ook daarmee afrekenen! Bestellingen die afgerekend worden via PayPal, worden direct verzonden.

 

Achteraf Betalen

 

Sisow eCare voert het achteraf betaalproces voor Mighty Mean! uit. Dit betekent dat u een acceptgiro van Sisow ontvangt om uw bestelling te betalen

U kunt bij Mighty Mean! achteraf betalen tot een bedrag van € 300.00. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Sisow een gegevenscontrole uit. De kredietwaardigheid wordt getoetst aan de hand van een aantal criteria. Denkt u bijvoorbeeld aan een adres verificatie, geboortedatum of een BKR-toets. Binnen 20 seconden zal de uitkomst bekend zijn. Mocht onverhoopt uw verzoek tot achteraf betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk op een andere manier betalen.

Er zijn een aantal voorwaarden waar u rekening mee dient te houden en die een mogelijke reden kunnen zijn voor een afgewezen achteraf betaling.

Denkt u er bijvoorbeeld aan dat:

Het totale factuurbedrag niet boven de € 300.00 ligt;
U de juiste parameters hebt ingevuld. Denkt u daarbij aan de correcte combinatie van de postcode, plaats en/of geboortedatum.
U kan worden afgewezen omdat uit de kredietwaardigheidstoets is gebleken dat er al meerdere incassozaken op uw naam staan en u dus een verhoogd risico vormt. Een bestelling uitvoeren met achteraf betalen via Ecare is dan niet mogelijk.

 

Overschrijving

U kunt er ook voor kiezen na het afronden van uw order het bedrag naar ons over te maken. Deze service wordt verzorgd door Sisow Payment Innovations. Zij sturen u, na het afronden van de bestelling een mail met instructies over hoe u uw betaling kunt voltooien.Wij verzenden uw bestelling zodra wij de betaling ontvangen hebben.

Mocht u vragen hebben over de bestelprocedure neem dan gerust contact met ons op !Rumble59 Denim without a cause