• Home
  • Ruilen/Retour

 

Ruilen of retourneren

 

We hopen natuurlijk dat u tevreden bent met de bestelling. Is dit toch niet het geval, dan mag u de bestelling ruilen of terugsturen. Alle artikelen kunnen binnen 14 dagen na levering geruild of geretourneerd worden, mits deze onbeschadigd, ongedragen en ongewassen zijn. Het artikel moet in zo oorspronkelijk mogelijke staat, voorzien van labels, voldoende gefrankeerd retour gestuurd worden. Pomades en shampoo mogen uit hygiënische redenen wanneer de verzegeling is verbroken niet worden geretourneerd.

 

Bekijk of download hier het formulier voor herroeping

 

Wilt u het artikel ruilen? Vermeld dan op het formulier voor welk artikel u het wilt ruilen. Na ontvangst en een kwaliteitscontrole van de retourzending, sturen wij het nieuwe artikel zo snel mogelijk naar je toe.

 

Heb je een verkeerd artikel of de verkeerde maat ontvangen? Laat het ons dan even weten via info@mightymean.nl of via telefoonnummer 035-7512070 dat je iets verkeerd hebt ontvangen en welk product of maat het juiste is. Wij zullen dan zo snel mogelijk het juiste artikel naar u toe sturen en de retourverzendkosten met u verrekenen.

 

Vergeet niet uw pakket voldoende te frankeren. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening.

 

Bij een ongefrankeerde retourzending zijn wij genoodzaakt de kosten te verrekenen met het te crediteren bedrag.

 

De  bestelling kunt u retouneren via PostNL.

De prijs voor een pakket bedraagt € 6,95.

Kijk voor de actuele brievenbus tarieven op de website van PostNL

 

Het is niet mogelijk om (een) product(en) onder rembours terug te sturen.

 

U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Verpak het artikel zorgvuldig en sluit het ingevulde retourformulier bij. 


De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

Voor meer informatie zie onze Algemene VoorwaardenRumble59 Denim without a cause